Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
تعمیراتخانه
Viewed 46 times 0 Answers
0
لطفا برای تعویض کف سالن، نهارخوری و آشپزخانه مصالح مناسب رو پیشنهاد بدین ممنون میشم ( به غیر از هاردوود لطفا) کفپوش فعلی هاردوود و پارکت های چوبی هست
2021-10-14 11:41:00
Canada
تعمیراتخانه
#سال
0
Votes
0
Answers
46
Views
Similar Question:
#سال
، کسی میدونه sump pump هر چند سال یکبار باید عوض کرد و اینکه هزینش حدودی چقدره ؟ ممنون
2021-08-28 16:54:00
#Canada
[سال]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
50
Views
، عمر در گاراژ معمولا چند سال است؟ من حدود ۵ سال است که در این خانه ام خانه حدود ۲۰ سال است که ساخته شده است ۲ سال پیش موتور باز کننده درب را عوض کردم دیروز یکی از کابلهایی که درب را باز میکرد پاره شد و دیگر نمیتوانم با استفاده از ریموت آنرا باز وبسته کنم حالا بین اینکه درب را تعمیر کنم و یا کلا عوض ش کنم، مردد هستم نظر شما چیست؟
2021-08-30 01:28:00
#Canada
[تعمیر]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
46
Views
برای کنترل رطوبت واحد مسکونی بیسمنت ۵ ساله پیشنهادی دارین؟آیا همه بیسمنت ها این مشکل رودارن؟
2021-09-04 08:41:00
#Canada
[بیسمنت]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
44
Views
شب همگي بخير براي فينيش كردن بيسمنت پلاستر و نقاشي و لمينت كف اگر كسي يا شركتي را در تورنتو مي شناسيد لطفا اطلاعات تماسش را براي من ارسال فرماييد ممنون
2021-09-08 22:45:00
#Canada
[تورنتو]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
45
Views
مونترال: آیا روشی رو پیشنهاد میکنید برای محافظت چمنها درطول زمستان از برفهای آلوده به نمک و موادشیمیایی؟ هرسال زمستان، شهرداری باتمام قوا زحمت میکشه و تمام زحماتی که مادر طول تابستان کشیدیم تا چمنها سرحال بشن، دود میکنه میفرسته هوا تمام برفی که جمع میکنن، خروارمیکنن روی چمنهای ما دقیقا چمنهای همون منطقه، بعداز آب شدن برفها سوختن ممنون ،اگر تجربه ای دارید
2021-09-16 01:33:00
#Canada
[پیشنهاد میکنید]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
44
Views
بنظر شما این قسمت از لاینر رو خودم میتونم پچ کنم یا اینکه باید به ینفر بگم بیاد خودم هندی هستم ولی میخوام بدونم اگه این پیچهارو باز کنم و پچ بزنم برای بستنش ینفر دیگه هم لازمه یا نه؟ سوال بعدی اینه که اگه امسال استخر رو اوپن نکرده باشیم بازم باید مواد کلوزینگو تو پاییز اضافه کنیم یا اینکه بزاریم همینجوری بمونه برای سال بعد ممنون اگه اطلاعاتتونو با من شیر کنین.
2021-09-18 08:07:00
#Canada
[سال]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
47
Views
من موکت خونه روکندم و متوجه شدم زیرش یک هاردوود قدیمی هست اگر بخوام کف رو لمینت کنم باید این هاردوود قدیمی رو هم بکنم که به ساب فلور برسم یا نیازی نیست؟ خونه هفتاد ساله است
2021-09-18 10:59:00
#Canada
[سال]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
42
Views
چرا بعد از استفاده از حمام طبقه بالا( به ندرت از وان استفاده میشه) ، دستشویی بیسمنت بد بو میشه؟ دستشویی پایین دقیقا زیر دستشویی بالا قرار داره و سال گذشته هر دو بطور کامل رینویت شدن) ….این مشکل فقط زمان استفاده از وان پیش میاد ممنون
2021-09-18 17:28:00
#Canada
[بیسمنت]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
45
Views
گاز دستگاه هیت پمپ ما خالی شده و شرکت Lennox میگه چون این دستگاه رو سال ۲۰۰۵ کار گذاشتند کلا باید عوض بشه هم فرنیس هم هیت پمپ چون اگر فقط هیت پمپ عوض بشه خوب نیست و بعد باید فرنیس دوباره عوض بشه و گرانتر میشه نظرتون چیه ؟
2021-09-19 23:59:00
#Canada
[کار]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
46
Views
، سقف منزل ما زمستونا قندیل میزنه، فکر کردم با نصب هیترهایی ک توی کانال راه آب شیروونی میگذارن مشکل حل بشه، یکی از زحمت کشیدن اومدن برای بازدید و قیمت دهی برای نصب، فرمودن مشکل با نصب هیتر حل نمیشه و اتیک مشکل داره،اما سقف ما ظاهرا اتیک( بخش هایل بین پشت بام و سقف ، اگر درست متوجه شده باشم، رو نداره) سقف ۲۰۱۸ عوض شده و ظاهرا سالمه و مشکلی نداره، کسی از میدونه چطور میشه این مساله رو حل کرد؟ طبیعتا قندیل ب سقف فشار میاره و از عمر مفیدش کم میکنه، میخواستم بدونمچ راهکاری وجود داره، ممنون
2021-09-21 08:53:00
#Canada
[میخواستم بدونم]
تعمیراتخانه
0
Votes
0
Answers
46
Views
لطفا برای تعویض کف سالن، نهارخوری و آشپزخانه مصالح مناسب رو پیشنهاد بدین ممنون میشم ( به غیر از هاردوود لطفا) کفپوش فعلی هاردوود و پارکت های چوبی هست
2021-10-14 11:41:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal